Basis recepten
Goed koken begint bij de basis. Hier vind je basis recepten zoals het maken van havermeel en poedersuiker tot het opkloppen van slagroom.
Natuurlijk zijn er voor het bakken ook genoeg recepten die je als basis kunt gebruiken voor oneindig veel taarten, quiches en andere nagerechten. Denk dan eens aan een recept voor quiche deeg of zanddeeg!
-
Risotto basisrecept
-
Botercrème
-
Mayonaise maken
-
Eieren koken, hoe doe je dat?
-
Hartige taartdeeg
-
Gekarameliseerde uien
-
Zelf pasta maken
-
Alles over aardappelen koken
-
Kaneelsuiker
-
Witte chocolade ganache
-
Chocolade ganache
-
Zelf pizzadeeg maken
-
Zelfrijzend bakmeel maken
-
Kabeljauw bakken
-
Schuimpjes
-
Zelf wraps maken
-
Ingelegde rode ui
-
Zelf bramenjam maken
-
Tzatziki
-
Appelmoes
-
Gecondenseerde melk
-
Kaneel slagroom
-
Zelf verse laurier drogen
-
Zelf knoflookboter maken
-
Bruine suikersiroop
-
Zelf havermeel maken van havermout
-
Aardappelpuree zonder melk
-
Banketbakkersroom
-
Zelf poedersuiker maken
-
Zwitserse room
-
Vanillesaus
-
Karamelsaus
-
Zelf boter maken
-
Gekarameliseerde appels
-
Chocolade slagroom
-
Chocolade botercrème
-
Zelf hüttenkäse maken van melk
-
Custard basisrecept
-
Balsamico dressing